Verzenden & Retourneren


Solden kunnen niet worden geretourneerd!

VERZENDEN

Verzendmethoden en -kosten

De verzendmethoden kunnen variëren afhankelijk van het bezorgadres, het tijdstip van aankoop en de beschikbaarheid van de artikelen.

Bij de verwerking van je aankoop laten wij je de beschikbare verzendmethoden, de kosten en de leverdatum van je bestelling zien.

Mogelijke verzendmethoden:

Ophalen in de winkel - GRATIS
Je ontvangt een mail wanneer jouw bestelling klaar is (gemiddeld binnen 24 uur). Wanneer u ervoor heeft gekozen om te betalen in de winkel, zal uw bestelling opzij liggen tot en met 3 werkdagen nadat u de bevestigingsmail heeft ontvangen dat uw bestelling klaar is voor afhalen. 

BELGIË
Bezorgen op het thuisadres - €6 via Bpost / GRATIS (bij bestelling boven de 100 EUR)
De geschatte levertijd is rond de 1-3 werkdagen, afhankelijk van het bezorgadres.

NEDERLAND
Bezorgen op het thuisadres - €8 via Bpost / GRATIS (bij bestelling boven de 125 EUR)
De geschatte levertijd is rond de 2-5 werkdagen, afhankelijk van het bezorgadres.

Bestellingsstatus

Je ontvangt updates over de bestellingsstatus per e-mail.

Je hebt ook toegang tot deze informatie in het deel Mijn account.

 

RETOURNEREN

Hoe te retourneren?

Je heb 14 dagen de tijd na ontvangst van uw bestelling om stuks te retourneren. De bestelling moet in originele staat zijn incl. labels en mag geen gebruikssporen bevatten. Let op dat de items zeker in de originele staat zijn! Indien niet voldaan is aan deze voorwaarden, kunnen wij een kost aanrekenen. Die kost kan dan maximum het aankoopbedrag zijn van het desbetreffende stuk.

Indien u een bestelling wil retourneren voeg je de desbetreffende items terug in de verzendzak. Daarbij voeg je de pakbon toe waarop je ordernummer en bestelling staat en duid je aan welke items je graag wil retourneren. Bovendien is het gemakkelijk voor ons als je nog even je rekeningnummer opschrijft op het papier zodat wij je makkelijk kunnen terugbetalen. 

De retour verzendkosten zijn voor de klant zijn/haar rekening. Je kan jouw pakje binnengeven in een Bpost punt (of andere koerierdienst) en daar een label aankopen dat geadresseerd is naar:
Blue-Sky Sarah Nys
Breedstraat 11
9100 Sint-Niklaas

LET OP! Hou er rekening mee dat de terugstorting van het tegoed gemiddeld 10 werkdagen duurt nadat u een bevestigingsmail ontvangt dat wij het bedrag hebben teruggestort. De terugstorting wordt door een externe partij uitgevoerd waar wij helaas geen controle over hebben. 

Je kunt meer informatie vinden over het beleid aangaande ruilen en retourneren of het herroepingsrecht in onze Algemene Voorwaarden.

Hoe te ruilen?

Je kan een bestelling ruilen bij ons in de winkel. Je hebt 14 dagen de tijd na ontvangst. De items dienen in originele staat te zijn, ongedragen en met het label er nog aan vast. 

Indien een item niet meer op voorraad is, kan je een ander stuk kiezen of een waardebon ontvangen. 

Ruilen via de webshop is momenteel niet mogelijk. Dan kan u de gewenste items retourneren en andere bestellen indien gewenst.